AGRISCAPE

MESSAGE

AGRISCAPEの誕生

Why did the restaurant start farming?


That is because we pursued the ideal restaurant
we have been thought of.


When considered what is cooking,
we thought it was necessary
to go back to make foods or ingredients ourselves,
not starting from purchasing ingredients.


As a chef particular about
how to make sauces,
or roasting conditions of meet,
or beautiful plates,
we should pursue the ingredients.


And we would like to prepare and serve a plate we
are satisfied with ourselves.


AGRISCAPE was born
from such a natural situation.

レストランがなぜ農業を始めたのか?


それは、私たちが考える
理想のレストランを追求したからです。


料理は、
食材を仕入れるところではなく、
食材を作るところにさかのぼることが必要と
私たちは考えました。


料理人が
ソースの作り方にこだわるように、
肉の火入れにこだわるように、
美しい皿にこだわるように、
食材を追求していく。


そして、納得のいく一皿を作りたい。


そんな自然な流れから
AGRISCAPEが誕生しました。

シェフ・吉田夏織からのメッセージ

シェフ・吉田夏織

シェフ・吉田夏織からのメッセージシェフの視点で、自分が本当に美味しいと思える食材を自らの手で生産・飼育しています。新鮮な食材と繊細な調理で、皆様に感動していただける料理を提供していきたいと思います。

From the chef's point of view, we are producing and breeding foods or ingredients that we think really delicious. With fresh ingredients and delicate cooking, we would like to offer dishes that will impress everyone.

オーナー・佐藤陽介からのメッセージ

オーナー・佐藤陽介

オーナー・佐藤陽介からのメッセージこの度、私たちがずっと夢に描いてきた理想のレストランがオープンしました。
食材の生産、飼育、加工、調理…それら全てのプロセスを自分たちで行うことでしか見えてこない景色があると思います。
私たちが作り出す「AGRISCAPE」は、今までにない、そして、ここにしかない「レストランのあり方」を描こうとしています。様々な旬の食材と多様な表情を見せる自然の風景を皆様に感じていただければと思っています。

We opened an ideal restaurant we have always dreamed of.
Food production, breeding, processing, cooking ... we believe there is a landscape that can only be seen by doing all these processes ourselves.
The "AGRISCAPE" we produce is trying to depict "the way of a restaurant" that has never been seen before and is only here. We hope everyone could feel and enjoy various seasonal ingredients and natural scenery showing various expressions.

AGRISCAPE

© AGRISCAPE